Clarvazator? Neah, doar Apple

Blog

In weekend am scris un articol despre cum Apple o sa anunte un produs nou, numit iPhone SE, un iPhone 5S cu specificatii de 6S (mai putin 3D touch) si nimic mai mult. Am avut dreptate? Dar vai, cum a fost posibil asa ceva?! Sunt oare un clarvazator? Auirea. Era normal ca ditamai corporatia sa si recicleze anumite produse (sau componente). Pai voi doreati ceva spectaculos ca design? Macar un ceva, oricat de mic schimbat? Nu ati inteles. iPhone 5/5S este cel mai cool smartphone de 4 inci, cu un design perfect. Cum sa schimbi perfectiunea?

the-official-images-gallery

Mereu am admirat Apple pentru modul in care au reusit sa mascheze anumite “impotente” prin marketing. Noi facem orice pentru fanii nostrii, le imbunatatim in interior un produs pe care il iubesc la nebunie, cu un design vechi de trei ani. Le dam spoiala cu roz et voila, ceva… altceva. Magie. Sa va intreb cati considerati ca or sa isi faca acest mare upgrade daca detin deja un iPhone 5S? E o intrebare retorica. Multi, pentru ca Mar (daca intelegeti ce vreau sa spun).

Mai departe, iPad Pro de 9.7″. De ce? Pentru ca “cea mai de succes tableta a noastra a fost de 9.7 inci”. Da, sunt de accord aici. Ditamai namila de iPad cu o diagonala de 12.9″ mi s-a parut o stupizenie. Cica se presupune ca trebuie sa iti inlocuiasca laptopul: hai sictir, Apple. Cati utilizatori folosesc, la ora actuala o tableta gigant pe post de laptop? Tableta = portabilitate. Pai daca tableta ia locul laptopului, cu Macbook-ul ala subtirel cu un singur port ce facem? Mai e mult pana cand tableta = laptop. Asadar nota 10 pentru iPad Pro de 9.7″, un device ce trebuia anuntat anul trecut in locul “tavei” alea nasoale.

9-7-inch-ipad-pro

PS: acum nu va suparati ca are camera putin iesita pe spate. Un mic compromis sa intre mai multi megapixeli. Fiti linistiti, daca punem o husa, o sa stea perfect pe masa atunci cand vrem sa desenam pe ea cu creionu’ minune.

ipad-pro

Cam asta a fost conferinta Apple dragii mei. Spor la cumparaturi.

There are no comments, add yours